top of page
Alueet_Keskusta.png

Yritysesittely

Yhtiö on perustettu vuonna 1977. Kaukolämpöverkostoa on noin 30 km. Asiakkaita on noin 140. Asiakkaina on aikaisemmin ollut pääasiassa kunnan kiinteistöjä, taloyhtiöitä ja yrityskiinteistöjä. Syksyn 2016 aikana on verkkoon liitetty ensimmäiset pientaloasiakkaat.

Yritys työllistää suoraan kaksi henkilöä. Ostopalveluina hankitaan ympärivuorokautinen häiriöpäivystys, tilitoimistopalvelut, Avantin lämmöntoimitus ja polttoainetoimitukset lämpölaitoksille, automaatio- ja sähköasennuspalvelut, kaivuu- ja verkostonlaajennuspalvelut ja useita muita palveluita.

Tulevaisuudessa yhtiö hakee kasvua Tuulissuon ja Avannin yritysasiakkaista ja keskustaan rakennettavista kerrostaloista. Kehitämme jatkuvasti palvelutarjontaamme ja tuotantolaitoksiamme tarjotaksemme kilpailukykyistä lämpöenergiaa myös jatkossa. Syksyn 2016 aikana vaihdettiin kaikki vm. 2009 ja sitä vanhemmat kaukolämpömittarit ja kaikki asiakkaat kytkettiin etäluentajärjestelmään. Etäluennan myötä uusi asiakastietojärjestelmä tarjoaa asiakkaille entistä kattavampaa tietoa laitteiden kunnosta ja mahdollisista ongelmatilanteista.

bottom of page