top of page
Tablet PC

Kirjaudu asiointipalveluumme

Online -palvelussa voit tarkkailla kaukolämmön kulutustasi, päivittää yhteystietojasi sekä selailla laskutietojasi. Online-palvelun ansiosta voit asioida kanssamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii – ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Online-palvelu on avoinna 24/7 ja sen käyttöön tarvitset vain laitteen, jossa on internet-yhteys eli esimerkiksi tietokoneen, tabletin tai matkapuhelimen.

Online-palveluun pääset rekisteröitymään ja tutustumaan osoitteessa https://asiointi.palvelunne.fi/lieto

 

Ensimmäisellä kerralla palveluun rekisteröitymisessä tarvitset kaksi tunnistetietoa, jotka löytyvät edelliseltä laskultasi: asiakasnumeron sekä viitenumeron. Palvelussa pääset muodostamaan käyttäjätunnuksesi sähköpostiosoitteen ja salasanan, jotka jatkossa toimivat palveluun kirjautumisen tunnisteinasi. Aivan aluksi suosittelemme, että tarkastat omat yhteystietosi ja tarvittaessa päivität ne. Sen jälkeen voit halutessasi katsella kaukolämmön kulutushistoriaa, joista tietoja on saatavilla selkeinä graafeina tekstin ja numeeristen tietojen lisäksi.

Lämmön käyttö laskutetaan kuukausittain todellisen kulutuksen mukaan. Kaukolämpömittarista luetaan MWh -lukema, jonka etäluentajärjestelmä toimittaa laskutukseen.

Kulutusilmoitusta voidaan pyytää asiakkaalta etäluennan vikaantuessa tai lämpöyhtiö käy kustannuksellaan lukemassa mittarin.

Seuraa meitä
  • Facebook
  • X
Pipes
bottom of page